Fornøyelsesparker

20.02.2015 09:22

Fornøyelsesparker 

Busch Gardens 

Busch Garden er en fornøyelsespark som ligger i byen Tampa, Florida. Parken ble åpnet den 31. mars 1959. Busch Garden er en dyrepark, der kan du gå og se på dyr eller så kan du ta berg og dalbaner for og se dem. 

sheiKra

sheiKra er en berg og dalbane som har dropp på 90 graders vinkel, toppfarten på berg og dalbanen er 110 km/t. det høyeste punket på berg og dalbanen er 61 meter, når du er på det høyeste punktet stopper den opp og venter i 3-5 sekunder over stupet. 

Gwasi

Gwasi er den eldste berg og dalbanen i Busch Garden. Den er laget av treverk og ikke stål som de andre er. 

Cheetah Hunt

Cheetah Hunt er en berg og dalbane som kjører fra 0 til 100 kilometer på 3 sekunder. Den kjører i 100 kilometer hele turer også kjører den i 2 minutter. Droppet på Cheetah Hunt er 130ft som er 40 meter. 

Sea World

Sea World er en fornøyelsespark som ligger i Orlando, Florida. Det er en dyrepark det også, men der er det bare sjødyr og hunder, katter. Sea World er en park som det er forskjellige dyre show og noen berg og dalbaner. 

Manta

Manta er en berg og dalbane som du ligger i. Den har et dropp på 34 meter, der hvor du ligger på magen og ser rett ned på bakken. 

show

Det er forskjellige dyreshow. Det er for eksempel. Delfinshow, spekkhoggershow, selshow, hund og katte show. 

Discover Cove

Discover Cove er en badepark der hvor du bader med delfiner, fisk, rokker og hai. Når du har betalt for billetten for og komme inn er alt gratis. Når du svømmer med delfiner gjør delfinen øvelser og spruter på deg og du kan kysse den. Også hvis du vil kan du svømme ut på djupet også kommer delfinen ut og henter deg og svømmer inn til land med deg. Aquatica er en badepark, som du kan bade vanlig. Eller så kan du ta sklier. Sea World eier aquatica. Aquatica er Sea Worlds waterpark. Det er mange forskjellige sklier der. Den 15 . Juli 2005 ble parken ble den bygget ferdig. 

Legoland

Legoland er en fornøyelsespark som er delt i 2. den har en vanlig del som du kan gå og se på Lego ting. Også har den karuseller og berg og dalbaner. Mens den andre er en waterpark. I waterparken er det sklier og vanntårn. 

Daytona Internasjonal speedway

Daytona internasjonal speedway er en Nascar bane. Da kjører det biler opp til 400 km/t. 1959 åpna banen. Mens 2014 holdte de på og utvide plassene til flere. Foreløpig er det 147. 000 seter. Dett kostet 3 millioner dollar for og bygge det opp. Banen er 4 kilometer lang, på en runde kjører de ca. 30-40 sekunder.